Nasze działy
Kuchnia szefa – Adam Chrząstowski
Okrasa z wędzonego pstrąga
Artykuł PDF
Cassoulet z udkiem gęsi – PDF
Artykuł PDF
Pierś perliczki faszerowana karmelizowanymi kurkami i serem
Delikatne mięso perliczki jest idealne dla początkujących kucharzy. Nie wymaga wielkich umiejętności kulinarnych, jednak jej wyjątkowy smak i wyrafinowany charakter zachwyci wszystkich.
Turbot z sałatką z gruszek, imbiru i kokosa – PDF
Artykuł PDF
Czy zupa zawsze musi być na gorąco
Salmorejo - andaluzyjski chłodnik z pomidorów i oliwy
Szparagi z sosem pomarańczowym
Wiosna już w pełni. Na straganach, wśród nowalijek, można znaleźć także i te najbardziej ekskluzywne, takie jak szparagi, na które sezon jest stosunkowo krótki. W Polsce trwa zaledwie trzy do czterech tygodni, warto więc sięgnąć po tę świetną jarzynę.