05.08.2011 - Adam Chrząstowski

Pierś perliczki faszerowana karmelizowanymi kurkami i serem

Delikatne mięso perliczki jest idealne dla początkujących kucharzy. Nie wymaga wielkich umiejętności kulinarnych, jednak jej wyjątkowy smak i wyrafinowany charakter zachwyci wszystkich.

  • 0

  • Ocena:

    0

    (0)

Kiedyś perliczka stale obecna była w tradycyjnym polskim menu, warto więc powrócić do korzeni naszej kuchni i wydobyć z niej to, co najlepsze. Świeże kurki, dostępne jeszcze w październiku, w połączeniu z ostrym serem wydobędą bogaty smak potrawy. 

 

 

Przepis znajdą Państwo w październikowym wydaniu MIDY. Magazynu dla prawników.

Komentarze

  • 0

  • Ocena:

    0

    (0)

Brak wpisów. Bądź pierwszym, który skomentuje!

Dodaj komentarz